Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Vinn isfiskeprylar

Vill du vinna isfiskeutrustning från Bios? Klicka på länken nedan. (Foto: Mathias Larsson)

Vill du vinna ett maffigt isfiskeset från Bios? Här på fiskejournalen.se kan du göra precis det. Allt du behöver göra är att svara rätt på en fråga.
Har du möjligen 30 sekunder över och gillar isfiske? Då har vi en tävling som passar dig. Allt du behöver göra är att svara på en busenkel fråga och fylla i tävlingsformuläret.
Du kan vinna:
Isborr – Mora Nova 110 mm
Skrylla – Mora Nova System
Twin Eagle abborrpirkar – 2 st
Nilsmaster balansare – 2 st
Lysdraken-blänken – 2 st
Ismetespö – med rulle
Isdubbar och vantar
Klicka här för att komma till tävlingen.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta