[/caption] " /> Vinn kamera – sista tävlingsdagen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Vinn kamera - sista tävlingsdagen

Varför inte vinna en tidig julklapp till dig själv?

I dag är sista dagen att vinna en Pentax undervattenskamera i Sportfiskeforums tävling? Det enda du behöver göra är att logga in på Sportfiskeforum med ditt Facebook-konto, svara på frågan och dela – allt tar mindre än fem minuter.
Sportfiskeforum tillsammans med Focus Nordic värmer upp höstmörkret med en tävling där du kan vinna senaste skriket från Kompaktkameran Pentax Optio wg-2 kan du i princip ha med dig överallt. Gillar du att röra dig utomhus och inte behöva tänka på att vara rädd om kameran, då kan den här bli en god vän att bära med sig. Så här gör du för att tävla.
Logga in på Sportfiskeforum med ditt Facebook-konto.
Svara på frågan och tryck på dela (delning krävs för att ditt bidrag ska godkännas).
Hur enkelt som helst!
Här hitta du tävlingen och skynda på – i dag är sista tävlingsdagen.

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta