Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Spurt i omslagstävlingen!

Missa inte chansen att hamna på Fiskejournalens omslag! Dessutom har du möjlighet att kamma hem en grym kamera från Canon eller unika utskrifter med dina bilder från Japan Photo. Tävlingen pågår till sista augusti.
Du får ladda upp hur många bilder du vill! De bilder som får flest ”likes” vinner priserna från Canon och Japan Photo. Tävlingen pågår till och med 31/8.
Klicka här för mer information.

Tävla och vinn fina priser i Fiskejournalens omslagstävling.

Tävla och vinn fina priser i Fiskejournalens omslagstävling.

Relaterad nyhet från din region
7 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta