Just nu har vi två prylinriktade tävlingar på vår sajt. Du kan vinna både verikalfiskeprylar från Westin och Streetfishing-prylar från Gunki. " /> Vinn massor av fiskeprylar! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
På fiskejournalen.se finns det alltid en aktuell tävling där du som besökare kan vinna häftiga fiskeprylar. Tävla du med!
Vinn massor av fiskeprylar!

Just nu har vi två prylinriktade tävlingar på vår sajt. Du kan vinna både verikalfiskeprylar från Westin och Streetfishing-prylar från Gunki.
Gillar du att medverka i olika tävlingar på webben så har du hittat rätt. I samband med att det kommer ut ett nytt nummer av Fiskejournalen brukar vi köra en tävling där du som besökare kan vinna häftiga sportfiskeprylar. Tävlar gör du mycket enkelt genom att svara på tävlingsfrågan i de båda tävlingarna. Är du sugen på vinna vertikalfiskeprylar så klickar du här.  Vill du dessutom ha möjligheten att vinna streetfishing-prylar följer du den här länken.

Lycka till!

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Nu kan öringar leta sig upp till nya lekplatser i Hargsån. Foto: Jon Sailer
Det är vår – släpp fiskarna och bäckarna loss!

Fiskevården är på frammarsch i Sverige. Såklart måste vi berätta om detta glädjeämne från Uppland, där Hargsån släpps fri efter 350 år i bojor.

Rubriken är en association till den svenska filmklassikern ”Släpp fångarne loss – det är vår!”.  Och nog förtjänade Hargsån att släppas loss efter så många århundranden. Ån har varit torrlagd i 350 år, ända sedan bruket vid Nerhammaren anlades.
Det 182 meter långa omlöp som nu öppnats kommer att ge lekvandrande fisk tillgänglighet till ett helt åsystem, med över 40 hektar våtmark och flera kilometrar med skogsbäckar.

Det är Upplandsstiftelsen som tillsammans med Sportfiskarna och Hargs bruk lyckats ro projektet i hamn.
Direkt efter färdigt arbete sågs havsöring gå upp och leka på de nyanlagda lekbottnarna. Dessutom noterades den rödlistade arten nejonöga som nu får bättre chans att klara sig, rapporterar Upplandsstiftelsen på sin hemsida. Här kan du även se ett filmklipp från SVT om händelsen!

Du kanske även gillar detta