Just nu har vi två prylinriktade tävlingar på vår sajt. Du kan vinna både verikalfiskeprylar från Westin och Streetfishing-prylar från Gunki. " /> Vinn massor av fiskeprylar! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Mathias Arnham
På fiskejournalen.se finns det alltid en aktuell tävling där du som besökare kan vinna häftiga fiskeprylar. Tävla du med!
Vinn massor av fiskeprylar!

Just nu har vi två prylinriktade tävlingar på vår sajt. Du kan vinna både verikalfiskeprylar från Westin och Streetfishing-prylar från Gunki.
Gillar du att medverka i olika tävlingar på webben så har du hittat rätt. I samband med att det kommer ut ett nytt nummer av Fiskejournalen brukar vi köra en tävling där du som besökare kan vinna häftiga sportfiskeprylar. Tävlar gör du mycket enkelt genom att svara på tävlingsfrågan i de båda tävlingarna. Är du sugen på vinna vertikalfiskeprylar så klickar du här.  Vill du dessutom ha möjligheten att vinna streetfishing-prylar följer du den här länken.

Lycka till!

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta