Över 1300 bidrag tävlande om det hedersvärda priset att bli utvald som den nya färgvarianten av gäddbetet Svartzonker McMy tail. Nu återstår det endast tio designer. Som förstapristagare har vi tillsammans med Claes "Svartzonker" Claesson och produktteamet på ABU valt ut Alex Nymans färg - Old School XRS. " /> Vinnarna i Svartzonkers designtävling | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Här ser ni vinnardesignen som nu kommer serietillverkas som nya ABU Svartzonker McMy tail.
Vinnarna i Svartzonkers designtävling

Över 1300 bidrag tävlande om det hedersvärda priset att bli utvald som den nya färgvarianten av gäddbetet Svartzonker McMy tail. Nu återstår det endast tio designer. Som förstapristagare har vi tillsammans med Claes ”Svartzonker” Claesson och produktteamet på ABU valt ut Alex Nymans färg – Old School XRS.
Nu äntligen har vinnarna korats i vår senaste upplaga av ”designtävlingen”. Den här gången var det gäddvobblern Svartzonker McMy tail som skulle färgläggas. Efter nogsam gallring har vi nu tio stycken vinnare där Alex Nymans färgvariant ”Old School XRS” står överst på prispallen.
– Alex färgvariant är en klassiker i ny tappning, adderar vi lite UV-färg i det ljusa partierna så har vi nog ett riktigt höjdarbete, berättar Solveig Rask-Nielsen på ABU.

”Less is more” säger Svartzonker som menar att den sparsmakade färgvarianten av det klassiska röd-vita konceptet verkligen bör fånga fisk.

Bland de övriga vinnarna har vi andra riktigt fräcka bidrag som exempelvis fyndiga McMy Burger som både är ett roligt och intressant gäddbete. Tävlingen har som vanligt varit mycket uppskattad och vi ser redan fram emot nästa gång det är dags igen. Vilket bete skulle du helst vilja ge en riktig vinnarfärg?

Här nedan finner ni alla de vinnande bidragen:

1:a plats Alex Nyman med Old School XRS

Här ser ni vinnardesignen som nu kommer serietillverkas som nya ABU Svartzonker Mcmy tail.

2:a – 10 plats utan inbördes ordning

Jakob Engström med Fire belly

nr_10

Anna Zielinska med McMy Kszczot

nr_9

Nicolas Löfgren med Monster bait

nr_8

Nicolas Löfgren med Golden tiger

nr_7

Tomas Nilsson med En svensk tiger

nr_6

Niklas Engström med Green Manbaaa

nr_5

Niklas Andersson med McMy Burger

nr_4

Mattias Alanen med Blågyltan McMy

nr_3

 

Mattias Alanen med Röding McMy

nr_2

 

Fiskejournalen och ABU Garcia tillsammans med Svartzonker vill tacka alla som deltagit i tävlingen.

På återseende!

Relaterad nyhet från din region
Du kanske även gillar detta