Köpa fiskekläder till vinterfiske?

Vi på Fiskejournalen har lång erfarenhet av fiske i alla typer av väderlek. Vi vet hur viktigt det är med rätt kläder vid alla sorts fisketillfällen. Du måste kunna hålla dig torr och varm, men också använda plagg för ett säkrare fiske. Här hittar du flytplagg, halksäkra och varma stövlar, tillräckligt tjocka handskar och så vidare.

Ett av våra stående tips är att du ska tänka ”lager på lager” när du klär dig inför fisket. Ha heller flera tunnare lager och ta av ett plagg när solen tittar fram. Det är svårare att göra när du bara har exempelvis en tjock fleece och t-shirt. Kläderna gör fisketuren!

Alla filter

Pris
Varumärke
Färg

Vilken färg på linan är en fråga alla fiskare ställer sig någon gång under sin karriär. Två enkla svar till denna frågan är:

 • Beroende på vattnet du fiskar i, är det klart vatten så rekommenderar vi dova och transparanta färger på linorna medans i ett grumligt vatten så funkar det bra med färgstarka linor för att själv kunna se linan i vattnet.
 • Köp den färg på linan som du känner dig bekväm med. Många föredrar färgade linor och vise verse. Så se till att köpa något som till ögat känns bekvämt för dig.
Visa som Rutnät Listvy

29 Produkter

Sida
per sida
 1. Scierra Spin beanie grön one-size
  17%
  Scierra

  Scierra Spin beanie grön one-size

  Rek. 179 kr Ordinarie pris 119 kr Specialpris 99 kr
 2. Illex Original Polar Buff Saltwater blå camo one-size
  27%
  Illex

  Illex Original Polar Buff Saltwater blå camo one-size

  Ordinarie pris 275 kr Specialpris 200 kr
Visa som Rutnät Listvy

29 Produkter

Sida
per sida