Köpa Isborr?

Till isfiske är en isborr i lämplig storlek den bästa och enklaste lösningen. Det är lätt och smidigt att göra ett hål med en isborr. Vi har flera olika modeller i lager.

Vilken isborr ska jag ha ?

Är du osäker på vilken isborr du ska ha?
Vi har tagit fram en guide till dig som förhoppningsvis gör det enklare att välja rätt.

110-115 mm - Tävlingsfiskarens favorit
Vid tävlingsfiske är ofta inte den "största fisken" prio ett, utan det är snarare en lätt och smidig utrustning som gör att man kan förflytta sig snabbt och därav väljer dom flesta tävlingsfiskarna en 110-115 mm borr.

125-130 mm - Allroundborren
Man kan säga att 125-130 mm räknas som en slags ”allroundborr”. Den ger tillräckligt stora hål för att få upp abborrar, regnbågar, öring och rödingar upp till 1-2 kg och är samtidigt lätt och smidig.

150-160 mm - Isborren som klarar det mesta
Om du vill fiska en variation av olika arterna så som till exempel regnbåge, öring, röding eller varför inte gös under en vintersäsong så är 150 mm ett bra alternativ för dig. Den ger tillräckligt stora hål för fisk upp till 2-3 kilo.

200-250 mm - Stora predatorer-borren
200 mm storleken är perfekt när du är ute på isar som du vet håller riktigt stora individer av regnbåge, rödingar, öringar och lake. 200 mm fungerar även utmärkt till ismete och angelfiske efter gädda, men vet man att det går stora individer i vattnet så rekommenderar vi på Fiskejournalen en 250 mm borr.

Visa som Rutnät Listvy

1 Produkter

  1. Hurricane isborr med teleskopisk vev 5-hål svart 130 mm
    Hurricane

    isborr med teleskopisk vev 5-hål svart 130 mm

    Rek. 1899 kr Pris: 1481 kr
Visa som Rutnät Listvy

1 Produkter

Hos oss på Fiskejournalen hittar du det bästa utbudet av isborrar på marknaden. Vårt sortiment inkluderar isborrar i många olika diameter och modeller, så att du kan hitta precis den isborr du behöver för dina fiskebehov.

Våra isborrar är tillverkade av högkvalitativa material och har skarpa borrar som gör det enkelt att borra hål i isen. De är också lätta att hålla i handen och har ergonomiska handtag för maximal komfort.

Om du fiskar på isen är en isborr ett måste. Med en isborr kan du enkelt borra hål i isen och sätta ut dina beten, vilket gör det möjligt för dig att fånga fisk.

Vårt sortiment av isborrar inkluderar både manuella isborrar och isborrar som drivs med el.