I senaste Fiskejournalen hittar en lockande artikel om öringfiske vid Bornholm. I senaste Fiskejournalen hittar en lockande artikel om öringfiske vid Bornholm.[/caption] " /> Vinteröring på Bornholm | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Vinteröring på Bornholm
I senaste Fiskejournalen hittar en lockande artikel om öringfiske vid Bornholm.

I senaste Fiskejournalen hittar en lockande artikel om öringfiske vid Bornholm.

Solskensön Bornholm är av sportfiskare känd för sitt legendariska vinterfiske efter öring. Missa inte artikeln om den magiska ön i senaste Fiskejournalen.
I Fiskejournalen nummer 1-2 åker den köldhatande ”finvädersfiskaren” Jan Bach Kristensen på en resa i vinterfiskets förunderliga och barska värld. Starka och blanka öringar får dock artikelförfattaren att bortse från kyla och blåst. Självklart delar han med sig av sina erfarenheter och bjuder på heta tips.
Vill du ha tidningen direkt i brevlådan? Klicka här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
24 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta