Ytfiske efter gädda[/caption] " /> Wakebait – effektivt och roligt | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Wakebait – effektivt och roligt
Ytfiske efter gädda

Ytfiske efter gädda är både effektivt och roligt.

Försommaren är den perfekta tiden för gäddfiske med ytbeten. I fiskejournalen nummer 6 berättar vår medarbetare Gordon P Henriksen hur du kan lura gammelgäddan med modifierad vobbler.
Är du sugen på att lura gäddan med en fartfylld och rolig metod, som dessutom är supereffektiv? I senaste Fiskejournalen berättar Gordon P Henriksen hur du kan modifiera en sömnig vobbler till en riktig gäddmagnet. Läs artikeln i Fiskejournalen, skaffa en förpackning med självhäftande skumgummi – så är du igång!
Smygtitta i senaste Fiskejournalen här.

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta