Ytfiske efter gädda[/caption] " /> Wakebait – effektivt och roligt | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Wakebait – effektivt och roligt
Ytfiske efter gädda

Ytfiske efter gädda är både effektivt och roligt.

Försommaren är den perfekta tiden för gäddfiske med ytbeten. I fiskejournalen nummer 6 berättar vår medarbetare Gordon P Henriksen hur du kan lura gammelgäddan med modifierad vobbler.
Är du sugen på att lura gäddan med en fartfylld och rolig metod, som dessutom är supereffektiv? I senaste Fiskejournalen berättar Gordon P Henriksen hur du kan modifiera en sömnig vobbler till en riktig gäddmagnet. Läs artikeln i Fiskejournalen, skaffa en förpackning med självhäftande skumgummi – så är du igång!
Smygtitta i senaste Fiskejournalen här.

Relaterad nyhet från din region
37 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta