[/caption] " /> Webbsida om säkerhet på isen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Webbsida om säkerhet på isen

På nya sajten issakerhet.se fhittar du massor av information om vad du bör tänka på inna du ger dig ut på isen. (Bild/källa: issäkerhet.se)

Issäkerhet.se är en nylanserad sida för att göra din och dina anhörigas utflykt på isen så säker som möjligt. Du kan läsa om riskerna med isen, få tips och råd om en nödsituation skulle uppstå samt hitta information om utrustning.
Vintern är här och isarna har lagt sig. Människor beger sig ut på isarna och tyvärr så händer isrelaterade olyckor varje år. För att minska dessa har issäkehet.se lanserats.

Tanken kring sidan är att samla all nyttig information som skall göra din dag på isen trygg. Du kan bland annat läsa om de olika istyper och hur du räddar dig själv och andra om olyckan skulle vara framme, samt vilken utrustning du skall ha.
Issäkerhet.se lanseras sv Sportfiskarna, Friluftsfrämjandet, Sjöräddningssällskapet och Svenska Livräddningssällskapet.
Läs mer på www.issakerhet.se
På Fiskejournalens webb-tv hittar du en film i ämnet. Klicka här för att titta.
David Dalqvist

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta