Gunnar kommer ner från fjället, ända till Göteborg, för att föreläsa på Båtmässan.[/caption]För att lyfta sportfisket kommer en Sportfiskedag att arrangeras på Båtmässan i Göteborg, söndag den 1 februari. På plats finns Gunnar Westrin, en av våra mest folkkära sportfiskare. " /> Westrin föreläser på Båtmässan | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Westrin föreläser på Båtmässan

Gunnar kommer ner från fjället, ända till Göteborg, för att föreläsa på Båtmässan.


Gunnar kommer ner från fjället, ända till Göteborg, för att föreläsa på Båtmässan.

För att lyfta sportfisket kommer en Sportfiskedag att arrangeras på Båtmässan i Göteborg, söndag den 1 februari. På plats finns Gunnar Westrin, en av våra mest folkkära sportfiskare.
Gunnar Westrin är fjällens och naturromantikens väktare och kommer att förgylla Båtmässan med vackra bilder, eftertanke och miljöengagemang.
Det är harren som är Gunnars absoluta favoritfisk och alla som har funderat på en tur till fjällen eller harrfiske i sommar, ska definitivt gå och lyssna på Gunnar.
Andra föreläsare inom sportfisket är Martin Falklind, chefredaktör för Fiskejournalen som kommer att berätta om sina allra värsta fiskeminnen, Markus Lundgren, biolog på Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund som pratar om havsfiske samt Joel Abrahamsson som bland annat kommer att berätta om sitt kajakfiske.
Dessutom får de första 300 som besöker mässans scen en gratis prenumeration på Fiskejournalen.
Mer om båtmässan hittar du här.

11.00 Gunnar Westrin
12.30 Martin Falklind
14.00 Markus Lundgren
15.30 Joel Abrahamsson

Relaterad nyhet från din region
Du kanske även gillar detta