Missa inte Gunnar Westrins föreläsning och fjällfiske – kom till Båtmässans scen på söndag. Missa inte Gunnar Westrins föreläsning och fjällfiske – kom till Båtmässans scen på söndag.[/caption] " /> Westrin föreläser på båtmässan | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Westrin föreläser på båtmässan
Missa inte Gunnar Westrins föreläsning och fjällfiske – kom till Båtmässans scen på söndag.

Missa inte Gunnar Westrins föreläsning och fjällfiske – kom till Båtmässans scen på söndag.

Nu på fredag startar Båtmässan på Svenska mässan i Göteborg. För att lyfta sportfisket kommer en Sportfiskedag arrangeras på söndag den 2 februari 2014. Dessutom får de första 300 som besöker mässans scen en gratis prenumeration på Fiskejournalen.
Flera kända föreläsare inom sportfiske är klara som föredragshållare, Gunnar Westrin, naturfotograf, författare och stor profil inom sportfiskevärlden och Martin Falklind, professionell fiskeäventyrare och chefredaktör för Fiskejournalen, samt Markus Lundgren, biolog på Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund och PO Johannesson, sportfiskeglobetrotter och skribent hos Fiskejournalen.
Ytterligare ett inslag om sportfiske på Båtmässan är en fototävling som arrangeras ihop med Comstedt AB som representerar varumärkena Humminbird, Minn Kota och Cannon.
Temadagen kommer genomföras nu på söndag, den 2 februari 2014. Platsen är Båtmässan, på Svenska Mässan i Göteborg.
Är du i god tid får du dessutom en gratis tremånaders prenumeration på Fiskejournalen, detta till de 300 första som beger sig till oss på Fiskejournalen, vi håller till vid scenen!
Här hittar du mer information.

Relaterad nyhet från din region
1 timme sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta