[/caption] " /> Westrin har skickat laxbrevet | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Westrin har skickat laxbrevet

Gör som Gunnar Westrin, skicka ett brev till Eskil Erlandsson. (Foto: Kjell Westerberg)

Sportfiskeprofilen, författaren och föreläsaren Gunnar Westrin var en av de första som skickade brev till Erlandsson med Fiskejournalens formulär. ”Inget att tveka på”, säger han.
Svt:s Uppdrag granskning riktade i onsdags strålkastarna mot Eskil Erlandsson och den fiskepolitik han står för. Ett flertal av Erlandssons uttalanden väckte ilska bland Fiskejournalens läsare. Därför startade vi en brevkampanj med syfte att få svar på ett antal frågor som väcktes under intervjuerna med Erlandsson.
En av de första som skickade ett brev var välkända sportfiskeprofilen Gunnar Westrin. Han uppmanar nu alla att följa hans exempel och skicka ett brev till minister Erlandsson.
– Han verkar tro att organismer finns i ett oändligt antal. Att gå emot forskarkåren är så pass graverande att han bör tänka över sin plats som minister i regeringen.
Du har väl skrivit på – och sett till att din omgivning gjort det?
Klicka här
för att komma till webbformuläret.
Missa inte tidigare notiser.
Missade du Uppdrag granskning? Klicka här för att komma till Svt play.
Morgan Fihn

 

Relaterad nyhet från din region
7 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta