Wiggler satsar på Norge

Pressrelease: På måndag morgon kliver en ny medarbetare in på kontoret på Wiggler, John Hedström, arbetsuppgiften blir säljare med Norge som inriktning.
Wiggler har under många år sålt fiskeutrustning till den norska marknaden genom två huvudsakliga grossister (Ove´s och Seeberg).
Inför 2015 tar Wiggler ett stort steg och tar klivet in i Norge själva, målen är klara och vi kommer göra vårt yttersta för att nå ut ytterligare genom vår nya säljare.
Vi kommer fortsätta vårt samarbete med Ove´s och utveckla detta till ett ännu bättre samarbete.
John Hedström är född i Grebbestad för knappa 30 år sedan och är uppvuxen med ena foten i havet och ett ständigt fiskesug.
Då sportfisket var vad John ville satsa på var ForshagaAkademins KY utbildning för sportfiskebranschen ett givet val.
Efter två år på Forshaga så har John jobbat som guide på Nordic Safari i Mehamn under fyra år, beläget i absolut nordligaste Nordnorge.
Detta ger John en stor inblick i det norska havsfisket och även fjäll och älvfiske efter öring röding och lax som har varit en del av sysslorna som guide.
Johns favoritfiske är framförallt havsöringsfiske på västkusten men med så många år i Norge så har hälleflundrafisket blivit ett beroende. Även fjällfiske på de Norska fjällen efter öring och röding är också fisketid som John värdesätter.
John är dessutom en skicklig fotograf med känsla för detaljer och vi kommer ha stor nytta av detta i framtiden.

Annons
AKTUELLT

Gunnar Westrin får Smedmanpriset

Publicisten, flugfiskeprofilen och författaren Gunnar Westrin tilldelas Smedmanpriset 2018. Den ärofyllda utmärkelsen får han bland annat för sitt stora engagemang och personliga författarskap.

BILDSPEL: Sällsynta gäddor

Att även fiskar kan drabbas av pigmentförändringar vet vi sedan tidigare. Åkomman kan ge häpnadsväckande resultat – här har ni några intressanta exempel på hur gäddan kan se ut. För att man som gädda inte ska bli uppäten av artfränder och andra rovfiskar gäller det att på bästa sätt kunna gömma sig i den naturliga

Skellefteå Kraft tappar kund

Vackra ord om hållbarhet räckte inte – när en bostadsrättsförening i Västerhaninge fick se hur laxar dör vid Hednäs kraftverk beslöt de att säga upp sitt elavtal. – Jag känner mig lurad. Vi vill inte göra affärer med Skellefteå Kraft, säger föreningens vice ordförande Annika Markén till Piteå-Tidningen.

Bombardatips till sommaröringen

Har du testat att fiska havsöring med bombarda? Om inte så kanske det är dags nu. Teknikens effektivitet går knappast att ifrågasätta och här kommer några heta tips från ”Bombardakungen” Magnus Pålsson.

Världens dyraste bete

MacDaddy’s trollingbete skapade rubriker på den stora amerikanska sportfiskemässan ICast för tio år sedan. Betet är ett fullt fungerade trollingbete ämnat för fiske efter storvilt. Det finns dock en avgörande detalj som avskräcker att använda betet i praktiken, det har nämligen ett uppskattat värde på otroliga en miljon dollar. Men varför har MacDaddy’s Million Dollar

Omfattande tjuvfiske i Storsjön

Över 500 meter nät fyllda av gammal död fisk har i dagarna hittats i Storsjön i Gästrikland. Nätfisket är olagligt och har bland annat skördat mängder av gös, gädda och abborre.

Tidernas 3 bästa beten för insjööringen

Fiskejournalen fortsätter att gräva bland anmälda fiskar till Recordfisken och Storfiskregistret. Hela 40 000 registrerade fiskar ligger till grund för serien om ”Tidernas bästa beten”. Nu har vi kommit fram till vår älskade öring. Vilka tre beten har fångat flest insjööringar sen 1970? Den gigantiska öring som är svenskt rekord sedan 1991 är en mycket

Mäktiga hugg i Artjakten

Högtryck råder över Sverige och detsamma gäller för Artjakten – landets roligaste sommartävling för barn och ungdomar. Den senaste veckan har mängder av fiskar anmälts, bland annat Isac Larssons skäggtorsk från ett vrakfiske på västkusten.

Följ björnarnas laxfrossa – live!

Drömmer du om att få se Alaskas beryktade brunbjörnar fånga hoppande laxar? Nu går det att koppla upp sig på live-kameror för att avnjuta det mäktiga skådespelet.

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...