William fångade en riktig ”snabbsimmare” på västkusten. William fångade en riktig ”snabbsimmare” på västkusten.[/caption] " /> William anmäler makrill till Rapala Cup | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
William anmäler makrill till Rapala Cup
William fångade en riktig ”snabbsimmare” på västkusten.

William fångade en riktig ”snabbsimmare” på västkusten.

William Essén från Lerum fångade en makrill i trakten av Lysekil. Självklart anmäler han fisken till Rapala Cup.
Rapala Cup vänder sig till sportfiskare upp till 16 års ålder. Tävlingen håller på till 31 augusti. Reglerna är enkla – den som fångar flest arter i Sverige vinner. Förstapris är ett proffset, Shimano Aernos från Normark. De som kommer på plats 2-10 vinner ett haspelset, Shimano Sienna och spöet Shimano Vengenance.
Dessutom vinner de tio främsta en helårsprenumeration på Fiskejournalen
Klicka här för mer information om Rapala Cup.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta