Zlatan gillar fiske! Här poserar han med en riktigt grann gädda. (Foto: Zlatan Unplugged) Zlatan gillar fiske! Här poserar han med en riktigt grann gädda. (Foto: Zlatan Unplugged)[/caption] " /> Zlatan fiskar gädda med Abu-profil | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Zlatan fiskar gädda med Abu-profil
Zlatan gillar fiske! Här poserar han med en riktigt grann gädda. (Foto: Zlatan Unplugged)

Zlatan gillar fiske! Här poserar han med en riktigt grann gädda. (Foto: Zlatan Unplugged)

Zlatan Ibrahimovic, 33, passade på att blöta sina gäddbeten under några timmars ledighet under lördagen. Med i båten fanns Abu:s Claes ”Svartzonker” Claesson. Bäddat för framgång med andra ord.
Många har känt till Zlatans fiskeintresse och nu finns även bildbevis på att han inte bara behärskar klackar och smörpassningar. Det var under en fisketur i går som PSG-stjärnan provade fiskelyckan. Såhär skriver Zlatan i sin app Zlatan Unplugged.
”I dag hade vi några timmar i frihet efter träningen. Jag passade på att dra ut och fiska med legenden Claes ”Svartzonker” Claesson. Två fina gäddor blev det. Oslagbar eftermiddag!”
Världsstjärnans fisketur gick inte obemärkt förbi. Både brittisk och tysk media uppmärksammade Zlatans fiskelycka.
Fiskejournalen väntar med spänning på Zlatans nästa fotbollsmål, kanske blir det en gäddfiske-målgest?

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta