Direktsänd sportfiske-talkshow

En talkshow med sportfisketema, direktsänd på Youtube. Ett nytt och kul initiativ.

En talkshow med sportfisketema, direktsänd på Youtube. Ett nytt och kul initiativ.

Måndag den 9 december är det dags för tidernas första talkshow med sportfisketema.
Platsen är nattklubben Park Lane på Avenyn i Göteborg. Arrangör är NyttFiske och om du inte har möjlighet att närvara kan du se showen direktsänt på Youtube.
Klockan 18.00 slår nattklubben Park Lane upp dörrarna för dig som vill se NyttFiske Night Live. Arrangemanget håller på tills klockan 23.00.
Förutom nämnda talkshow kommer redskapstillverkaren Wiggler och visar nya heta sportfiskeprylar – även båtelektronikföretaget Lowrance dyker upp med sina nya ekolod.

Livesändning
Klockan 21.00 – 21.45 börjar sändningen av NyttFiske Fish Night Live på Youtube – direkt från scenen.
– Ni som är där då får agera publik och lyssna på det eminenta husbandet Sinthia Doll, den otroligt grymma gästartisten Minnah Karlsson och se live när våra gäster Joel Abrahamsson, Gös-Jonas och Martin Falklind tar plats i heta stolen en efter en, säger arrangören Robert ”Robbo” Jonsson från NyttFiske.
Det kommer även att visas klipp från Martin Falklinds filmer.

Biljetter
Arrangören delar ut 160 biljetter fördelat över fyra fiskebutiker i Göteborgsområdet. Det kommer under kvällen att lottas ut fina priser bland biljettinnehavarna.
– Ses vi inte på Park Lane i Göteborg, så ses vi klockan 21 den 9 december på Youtube, hälsar ”Robbo”.
Beställ din biljett på webbsidan www.nyttfiske.se.

Annons
AKTUELLT

7 av 10 fiskbutiker säljer ål inför julen

Ålen är klassad som akut hotad och mängder av kampanjer har genomförts i syfte att öka medvetenheten om ålens situation. Ändå visar en undersökning av WWF att sju av tio svenska fiskbutiker säljer ål inför julen.

Forskare om glitter: Förbjud det!

Glitter är för många ett självklart inslag när julens ska firas. Men de små gnistrande kornen är fulla av mikroplaster och därför skadliga för våra vatten. Forskaren Magnus Engwalls dom är stenhård när glittrets framtid kommer på tal: ”Förbjud det!” säger han till SVT.

Monsterabborre i minusgrader

Snacka om att vännerna Roman och Jarin hade flyt i sitt abborrfiske när de nyligen förlade en expedition till Perchzilla i norra Spanien. Efter två kylslagna dagar hade duon fångat sex abborrar över det magiska 2-kilosstrecket, varav en vägde hela 2530 gram!

Ny fiskart funnen på rekorddjup

Det är möjligt att den fisk som forskare har fångat i Marianergraven inte har ett imponerande utseende, men ta inte fel – den är en riktig tuffing! Fisken har fångats på hela 8000 meters djup, och har nyligen fått det vetenskapliga namnet Pseudoliparis swirei.

Alliansen blockerar regeringens stöd för ålfiskestopp

EU-kommissionen föreslår ett fiskestopp på ål under 2018, vilket den svenska regeringen gärna vill stödja. Det vill inte Alliansen, som i går presenterade ett förslag om fortsatt ålfiske när frågan diskuterades i Miljö- och jordbruksutskottet. Förslaget fick stöd av SD, och därmed majoritet. Det blockerar regeringens möjlighet att stödja EU-kommissionens förslag under måndagens ministerråd i

Beslut om fiskeförbud i Norra ishavet

De centrala delarna av Norra ishavet har länge varit istäckta och därför fria från fiske. Men i takt med ett allt varmare klimat så smälter isarna och om 10-15 år kan hela området vara isfritt under de varmaste månaderna. Däremot tycks inget fiske bli aktuellt, efter att en unik internationell överenskommelse gjorts om ett 16-årigt

Vildlaxen hindras av Skellefteå Kraft

En rad kraftverk som ägs av Skellefteå Kraft begränsar vildlaxens utbredning i flera Norrlandsälvar. Det framgår av Sportfiskarnas granskning av bolagets verksamhet. Hårdast kritik får Hednäs kraftstation i Åby älv. – För ett elbolag som ofta framhäver sin miljöprofil borde en utrivning egentligen vara ett lockande alternativ, menar Sportfiskarnas laxexpert Glenn Douglas.

Så ismetar du storgäddan – 10 heta tips!

Är du sugen på att ismeta grov gädda och behöver lite hjälp på traven? Här kommer Fredrik Lindhs tio bästa tips på hur du fångar riktigt stora gäddor. Funkar de? Helt klart! Förra säsongen fick Fredrik tio gäddor över tio kilo, varav två mätte en bra bit över 130 centimeter!

Ny bok om torrflugefiske

Nu är det högsäsong! I alla fall om du frågar en flugbindare. Trådrullehållarna går varma under den här delen på året och vad passar då bättre än en ny lärorik bok som berör ämnet? Flugfiskeprofilen Johan Klingberg är aktuell med sin bok Torrflugefiske – dagsländor, som beskriver fisketeknik, insekter och flugor på ett nytt, unikt sätt.
Annons

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!