Camping & friluftsliv

Köp campingprylar och allt inom friluftsliv här. Allt som behövs för en längre fisketur i naturen .

Flertalet fisketurer görs inte över en dag. Det kan vara värt att ta en övernattning eller två, dels för att ha roligt längre och dels för att hinna med fisket i gryning och skymning. Vi har många praktiska saker som underlättar livet i naturen och som även är enkla att packa ner i fiskeväskan.

Läs mer om camping Förminska text
Sida
Visa som Rutnät Listvy

51 Produkter

  1. Camelbak Chute Mag flaska 0.6 liter lupine
    Camelbak
    Betyg:
    100%

    Chute Mag flaska 0.6 liter lupine

    Rek. 179 kr 165 kr
  2. Djungelolja myggmedel 40 ml flaska
    Djungelolja

    myggmedel 40 ml flaska

    Rek. 59 kr 55 kr
Sida
Visa som Rutnät Listvy

51 Produkter

Campa och fiska

Att kombinera fisketuren med övernattning vid vattnet är inte bara en fantastisk naturupplevelse utan gör det även enklare att fiska under tidig morgon, sen kväll och även mitt på natten. Fiskar så som öring och gös jagar ofta under dygnets mörka timmar och det är då du har möjlighet att fånga dem riktigt stora.

 

Rätt campinggrejer för fisketuren

Med rätt campinggrejer så kommer fisketuren bli roligare. Tält och stormkök är givna inslag i camparens utrustning men glöm inte heller fiskröken. Med en enkel röklåda förvandlar du den nyfångade fisken till en delikatess på bara några minuter. Ett tips för att få den rätta röksmaken på fisken är att lägga in lite färskt enris tillsammans med rökspånet.

 

Tre prylar du inte får glömma på campingturen!

  • Myggmedel: myggjä***rna älskar också att campa…de älskar i alla fall campare! Ger man sig ut och campar vid fiskevattnet är det svårt att komma undan myggorna. Däremot kan man förbereda sig med myggmedel så att man kan lindra de värsta myggattackerna.
  • Pannlampa: det kan gå snabbt när det blir mörkt och när det blir mörkt i skogen så blir det verkligen mörkt! Med en pannlampa så hittar man alltid tillbaka till tältet efter kvällens fisketur och man upptäcker småprylar som man har tappat på marken.
  • Termos: alla fiskare har nog en termos hemma men innan man ger sig ut på campingturen kan det vara smart att verkligen testa så att den håller värmen. När man har dragit igång stormköket och kokat en rejäl panna kaffe så är det guld värt med en termos som håller kaffet varmt hela dagen.