Bästa multirullen 2022

Ska du köpa en ny multirulle? Är din gamla rulle utsliten eller letar du efter något nytt och roligt? För att göra det lättare att välja har vi tittat närmare på ett urval modeller och kokat ned all teknisk information till det viktigaste – det som betyder något för dig och ditt fiske.

Abu Garcia Revo Beast X lågprofilsrulle

Pålitlig slitvarg i smidig storlek för gäddfisket.

Bästa gäddrullen

Revo Beast är Abu:s storsäljare när det kommer till lågprofilrullar i gäddstorlek. Många nöjda gäddfiskare uppskattar rullens smidiga storlek och att den håller för tungt och krävande spinnfiske. Med Revo Beast får du också imponerande kastlängder och en rejäl slirbroms med bromsverkan på 14 kilo. Passar lika bra till downsizefisket som till fisket med stora beten. Finns både som vänster- och högervevad.

VarumärkeAbu Garcia
Pris1999 kr hos Fiskejournalen

Abu Garcia Ambassadeur Svartzonker multirulle

En modern klassiker i fräckt utförande.

Mycket bra köp

En speciellt framtagen, svensktillverkad Ambassadeur för gäddfiskaren. Designad av gäddproffset Claes Svartzonker Claesson för dig som söker den ultimata och tåliga rullen för jerkfiske och annat tungt gäddfiske. Byggd på en stabil mässingsram och utrustad med synkroniserad linspridare, precisionsfräst huvuddrev i mässing, Carbon Matrix-bromssystem och 80 mm rakt aluminium-vevhandtag. Tillverkad i Svängsta. Finns både som vänster- och högervevad.

VarumärkeAbu Garcia
Pris2413 kr hos Fiskejournalen

13 Fishing Inception Sport Z lågprofilrulle

Superfräck lågprofilare av hög kvalitet.

Mycket bra köp

13 Fishing Inception Sport Z är en lågprofilsrulle fullpackad med så mycket kvalitet att den borde kosta betydligt mer. Rullen är slitstark och byggd för att hålla hela vägen, vilket komponenterna skvallrar om. Här finns japanska Hamai-drev, CZB-teknologi, Arrowhead linspridare och det patenterade Beetle Wing Rapid Access-system tillsammans med en lång rad andra finesser som är svåra att matcha till samma pris. 200-storlek, dvs passar utmärkt till lättare gäddfiske, gös- och abborrfiske samt öring- och laxfiske. Finns både som höger- och vänstervevad.

Varumärke13 Fishing
Pris1499 kr hos Fiskejournalen