Köp Bomber wobblers online.

Lax och öringsfiskare, BOMBER ÄR EN VINNARE!

Vid fiske i hela Europa har fiske med Bomber gett otroliga fångster på lax och öring. Bara i Stockholms skärgård har det fångats tiotusentals Havsöringar på just Bombers.

Wobblern som gäller idag och i framtiden i Vänern och Vättern heter Bomber. Bomber är ansvarig för att tre världsrekord på Gullspångslax i rad och noterats i Vättern. Svenskt havsöringsrekord har den också haft på sitt samvete.

Bomber Bait Company har sedan dom började i slutet av 1930-talet varit marknadsledande wobblerillverkare i USA. Det finns en Bomber för alla djup, för alla klimat, för alla typer av vatten och för alla fisketiltfällen. Det finns alltid en som passar ditt fiske.

Alla filter

Typ av vatten
Vikt
Längd på bete Anger inom vilket spann betets längd är.
Fiskedjup
Krokstorlek

Krokstorleken benämns med en siffra. Desto högre siffra, desto mindre fiskekrok. Storlek 30 är en jätteliten krok, 4 är betydligt större. Står det en nolla efter, tex 2/0, är den ännu större. Desto högre siffra före nollan, desto större krok. Vi har ett sortiment från den mista kroken 30 till vår största 18/0.

Vad betet väger

Här har vi valt att dela in betena i olika viktgrupper på samma sätt som vi angett spön i olika kastviktgrupper för att underlätta för dig i denna djungel.

Ultralätt finns de allra lättaste betena som oftast väger något enstaka gram.

Lätt så hittar du många av de beten som används för fisket efter abborre med mindre mjukbeten, småvobbler och spinnare.

Lätt - medium och Medium innehåller de flesta vanliga beten i den mellersta viktklassen - skeddrag, vobbler, spinnare och andra beten avsedda för allt från havsöring till lättare gäddfiske.

Tungt ett vanligt mått för gäddfiske.

Extra tungt och Supertungt innefattar beten för t.ex. havsfiske och det tyngre gäddfisket. 

Vad ska du fiska?
Här har vi delat in produkterna efter vilken fisk du vill få på kroken. Vi har utgått från vad tillverkarna uppgett, men även av erfarenhet vad som brukar funka. Listan kan nästan göras hur lång som helst och mycket fungerar till fler arter än vad vi har uppgett, så var inte rädd att prova dig fram.
Visa som Rutnät Listvy

9 Produkter

Visa som Rutnät Listvy

9 Produkter