Här har ingenjörerna på Leatherman tänkt till, 29 verktyg, runt ett armband. " /> 29 verktyg runt handleden | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

4 år sedan Sverige Mathias Arnham
Verktyg + smycke = Tread Black
29 verktyg runt handleden

Här har ingenjörerna på Leatherman tänkt till, 29 verktyg, runt ett armband.
Skruvmejslar, stjärnmejslar, skiftnycklar, flasköppnare, fönsterkrossare, hexnycklar, insexnycklar och så vidare fästa i tio länkar kring handleden. Armbandet kallas för Tread Black och är tillverkat i rostfritt stål 17/4, vilket har en hög hårdhetsgrad, mycket höga mekaniska egenskaper och starka antikorrosionsegenskaper vilket medför att rosten håller sig borta. Väger 168 gram.

Cirkapris från: 2700 kronor
Mer info: www.leatherman.com

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Ida-Maria Rigoll lämnar sin tjänst på Mörrums Kronolaxfiske. Nu är frågan vem som ska efterträda henne? Foto: Privat
Toppjobb ledigt när Ida-Maria lämnar sin tjänst

Det händer mycket kring Mörrumsån just nu, med både miljonsatsningar på fiskevård och planer på en ny kastanläggning. Nu kommer beskedet att platschefen på Mörrums Kronolaxfiske, Ida-Maria Rigoll, säger upp sig.

Hon levererade sitt besked till allmänheten på onsdagen, där hon beskriver det svåra beslutet så här.
– Det har varit ett tufft beslut som tagit väldigt långt tid, längre än de flesta kan ana. 4 år ganska exakt har jag varit i Mörrum på Mörrums Kronolaxfiske och Sveaskog, skriver hon på sin blogg.

Anledningen är att hon tackat ja till ett annat uppdrag, som hon tillträder 1 maj. Det innebär också att jakten på hennes efterträdare börjar med detsamma.

– Jag har fått vara med i sammanhang jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, jag har varit på middagar med ambassadörer från olika länder, landshövdingar, generaldirektörer, politiker, musiker, kungar, drottningar, prinsar och prinsessor, forskare, ungdomar och helt enkelt fantastiska, skriver Ida-Maria Rigoll på sin blogg.

Du kanske även gillar detta