[/caption] " /> El-Ge Sportfiske | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Älvräddarna på El-Ge Sportfiske

Nu till helgen är det havsöringstema hos El-Ge Sportfiske i Göteborg.

Älvräddarna informerar om organisationen på EL-Ge Sportfiske 22-23 mars och samtidigt blir det lotteri med fina vinster, bland annat Orklaresa.
Nu till helgen, 22-23 mars, håller butiken El-Ge Sportfiske sin årliga Havsöringsmässa i Göteborgsbutiken. Älvräddarna finns på plats för att informera om sitt arbete, samt hålla i ett lotteri där samtliga pengar oavkortat går till Älvräddarnas arbete. El-Ge har tillsammans med utställarna lyckats skrapa ihop ett fantastiskt vinstbord med bland annat laxfiske i Orkla, spön, rullar, beten och annan sportfiskeutrustning.
– Då Älvräddarnas arbete är viktigt för oss alla sportfiskare så är detta en fantastiskt win-win, säger Stefan Hansson på El-Ge. Grymma priser och pengar till Älvräddarna, kan det bli bättre?
Älvräddarnas ordförande Christer Borg gläds åt det stöd som olika företag och privatpersoner visar.
– El-Ge:s initiativ är mycket välkommet eftersom vi både får sprida kännedom om oss och vad vi kämpar för, samt att vi även kan få in ett ekonomiskt bidrag via lotteriet, menar Christer.
Läs mer här.

Relaterad nyhet från din region
13 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta