[/caption] " /> El-Ge Sportfiske | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Älvräddarna på El-Ge Sportfiske

Nu till helgen är det havsöringstema hos El-Ge Sportfiske i Göteborg.

Älvräddarna informerar om organisationen på EL-Ge Sportfiske 22-23 mars och samtidigt blir det lotteri med fina vinster, bland annat Orklaresa.
Nu till helgen, 22-23 mars, håller butiken El-Ge Sportfiske sin årliga Havsöringsmässa i Göteborgsbutiken. Älvräddarna finns på plats för att informera om sitt arbete, samt hålla i ett lotteri där samtliga pengar oavkortat går till Älvräddarnas arbete. El-Ge har tillsammans med utställarna lyckats skrapa ihop ett fantastiskt vinstbord med bland annat laxfiske i Orkla, spön, rullar, beten och annan sportfiskeutrustning.
– Då Älvräddarnas arbete är viktigt för oss alla sportfiskare så är detta en fantastiskt win-win, säger Stefan Hansson på El-Ge. Grymma priser och pengar till Älvräddarna, kan det bli bättre?
Älvräddarnas ordförande Christer Borg gläds åt det stöd som olika företag och privatpersoner visar.
– El-Ge:s initiativ är mycket välkommet eftersom vi både får sprida kännedom om oss och vad vi kämpar för, samt att vi även kan få in ett ekonomiskt bidrag via lotteriet, menar Christer.
Läs mer här.

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta