[/caption] " /> Andra avsnittet av Ge fan i våra vatten | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Andra avsnittet av Ge fan i våra vatten

Ge fan i våra vatten är från början ett initiativ från fiskande svenska rockstjärnor att genom musik och olika produkter samla in pengar till fiskevård. Projektet drivs i samarbete med Sportfiskarna. Ge fan i våra vatten sedan starten samlat in över en miljon kronor till fiskevård. (Foto: Bild: Erik Ohlsson)

Nu finns andra avsnittet av Sportfiskarnas Ge fan i våra vatten-webb TV att beskåda. Denna gång fiskas det havsöring.
I programmet deltar Erik i Sandhamnsöringen tillsammans med en hel del kända ansikten och Dregen skickar en hälsning från studion. En oväntad bifångst blir varsamt återutsatt. Avsnittet innehåller vidare information om fiskevård för havsöring.
Se programmet här: www.sportfiskarna.se/gefantv

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta