Det kom upp en hel del fina fiskar under tävlingarna. Här Niklaus Bauer med en praktfull gädda. Men vilken metod vann egentligen? Det kom upp en hel del fina fiskar under tävlingarna. Här Niklaus Bauer med en praktfull gädda. Men vilken metod vann egentligen?[/caption] " /> Bakom kulisserna på Fly vs Jerk | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Bakom kulisserna på Fly vs Jerk
Det kom upp en hel del fina fiskar under tävlingarna. Här Niklaus Bauer med en praktfull gädda. Men vilken metod vann egentligen?

Det kom upp en hel del fina fiskar under tävlingarna. Här Niklaus Bauer med en praktfull gädda. Men vilken metod vann egentligen?

I webb-TV serien ”Fly vs Jerk” tävlar kända flugfiskare mot kända jerk-fiskare. Tävlingen är nu avgjord och du möter Trumman, Svartzonker, Niklaus Bauer, Thomas Søbirk och Johan Ruhe på Sportfiskemässan i Kista den 22 mars.
Med nästan 200 000 visningar på bara några månader, blev den femte upplagan av Fly vs Jerk en riktig succé, både i Sverige och internationellt. Med starka personligheter, ett spännande upplägg samt ett fantastiskt fiske var det bäddat för riktigt bra fiskefilm med hög ”reality-känsla”.  Det stod en hel del prestige på spel och båda lagen gjorde allt för att vinna i kampen om att övertyga tittarna om att just deras metod är bäst.

Möt dem på scenen

På Sportfiskemässans lördag berättar deltagarna om fisket, sina upplevelser och känslor samt deras taktik under tävlingen. Det bjuds också på en hel del ”behind the scenes” och du kan även ställa dina egna frågor till deltagarna.
Nicka Hellenberg från Fiskejournalen leder utfrågningen av ”Fly vs Jerk” gänget.
Missa inte detta! Klockan 11.00 på mässans stora scen, lördagen 22 mars.
Ladda hem scenschemat här.
Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta