" /> Mums för gäddan | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige
Mums för gäddan

bandit tail

Bandit Tail är en trevlig nyhet för alla Jerkfiskare! Ett nytt, lättanvänt gäddbete med fantastisk ”sida till sida” gång finns nu i butik. Går även att använda som spinnbete med en S-formad rörelse. Med sin otroligt realistiska gång i vattnet blir detta något för gäddan att sätta tänderna i.

Pris från 179:-

Mer info: www.cwcab.com


Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Den digitala försäljningen av fiskekort ökar. Foto: Natsuki
Sportfiskarna växlar upp försäljningen av fiskekort

Sportfiskarna hoppas kunna bli en ännu större aktör inom digitala fiskekort. De har nu lanserat en helt ny version av Fiskekort.se. som ska vara både snabbare och enklare.

– Det känns väldigt bra att vi nu äntligen har en modern webbplats att erbjuda för köp och sälj av fiskekort. Detta är en viktig pusselbit i vårt centrala arbete med att tillgängliggöra fisket i Sverige, säger Sten Frohm, generalsekreterare på Sportfiskarna i ett pressmeddelande.

Ambitionen är enligt Sportfiskarna själva att komma närmare fiskeområdena och bli mycket bättre på kommunikation och support till alla som väljer att sälja sina fiskekort via Fiskekort.se. Webbplatsen sägs vara genomarbetad från grunden för att motsvara dagens krav och förväntningar på en e-handelsplats för fiskekort. Mycket tid och kraft har lagts på att fiskekortsköparen skall få en så bra och smidig upplevelse som möjligt.

Mer information kan du läsa här på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta