Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige Mathias Arnham
Belly Flash Glidin Rap

Fiskejournalens unika jubileumsvobbler är designad av vinnaren i vår Rapalatävling, Timothy Lindqvist. Detta jerkbete föreställer en skadad abborre som visar upp buken. Betet fiskas hem med snabba, distinkta knyckar och har en tydlig sida-till-sida gång som gör det svårt för gäddan att motstå.

Belly Flash finns i begränsad upplaga och bara för fiskejournalens läsare. Den finns alltså inte att köpa i butik. Bli prenumerant eller förläng din nuvarande prenumeration så får du betet som gåva. Läs mer på fiskejournalens hemsida.

Cirkapris: 179:-

Mer info: www.fiskejournalen.se

Belly Flash Glidin Rap

Belly Flash Glidin Rap


Relaterad nyhet från din region
47 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Försvarsmakten meddelar att de kommer att öka sin närvaro i skärgården.
Här ska sportfiskare se upp för militären!

Det är många som ska samsas om utrymmet i skärgården. Försvarsmakten meddelar nu att de kommer att öka sin närvaro i både Stockholms skärgård och områden utanför Göteborg, där det finns anledning för sportfiskare att hålla sig undan.

Enligt försvarmakten är orsaken till deras ökade närvaro att nya värnpliktiga behöver utbildas samt det ”försämrade” världsläget. Enligt försvarsmakten kan det faktiskt få motsatt effekt bland allmänheten att de ökar sin närvaro, alltså att ännu fler båtar åker ut.
– Det finns en okunskap och fritidsbåtar kommer för nära för att ta selfies, säger Rebecca Landberg, kapten i marinen, till SVT.

Här är områdena som gäller:
* Stockholms södra skärgård, främst Hårsfjärden, Mysingen och nordvart mot Dalarö, Långbälingssund, Järnholmssund och Gåsstensfjärden.
Stockholms mellersta skärgård, norr och syd om Björkö Kroksö, området runt Korsö, Träsköfjärden och området runt Lådna Låren.
Stockholms norra skärgård, området runt Söderarm.
Gryts och Valdemarsviks skärgård.
Karlskronas yttre redd.
*Göteborgs skärgård, främst mellan Björkö och Tistlarna.

Du kanske även gillar detta