Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Bigcatch övertar Wildwater-gäster

Bigcatch välkommnar alla bokade Wildwatergäster till Vaeröy Brygge. (Foto: Morgan Fihn)

Det relativt nystartade företaget Bigcatch övertar Wildwaters verksamhet i Norge. Man kommer även att överta de gäster som redan bokat fiske med Wildwater i Norge.
Bigcatch AB förvärvar tillsammans med Lofoten Vaeröy Brygge AS företaget Wildwater Fishing AB:s Norgeverksamhet. Även om Bigcatch övertar huvudansvaret kommer Wildwater sköta bokningar och utföra guideuppdrag på Vaeröy, i led med ett samarbetsavtal bolagen emellan. Samtliga gäster kommer dock att bo på Vaeröy Brygges nyrenoverade anläggning.
– De gäster som kommer upp till Vaeröy kommer att bo riktigt bra, säger Kristian Keskitalo.från Bigcatch.
För mer information, klicka här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta