Boka Fiskekryssningen innan rabatten försvinner

14_montagenotiskryss2014
Kanske känns Fiskekryssningen den 7-8 november avlägsen, men det kan vara smart att säkra sin plats redan nu. Den 31 maj är det nämligen slut på boka-tidigt-rabatten!
Fiskekryssningen går av stapeln 7-8 november i år och arrangeras av Fiskejournalen, Allt om Flugfiske och Sportfiskarna. Det är en färja fylld av hundratals glada sportfiskare och intressanta aktiviteter.
Passa på att boka nu, både för att få boka-tidigt-rabatt och för att kunna välja just den hytt du vill ha, men också för att säkra platser på de workshops och föredrag som du är intresserad av. Bokning av workshops och föredrag kommer du kunna göra från och med den 1 juni, då schemat släpps på Fiskekryssningen.se. Då måste du dock ha bokat hytt på kryssningen först. Sista maj går priset på samtliga hyttkategorier upp till ordinarie pris, vilket innebär plus 100 kr på alla biljetter.
 

Boende i alla klasser
Det billigaste du kan komma undan för hela kalaset, inklusive mat och dryck, är 1192 kronor med boka-tidigt-rabatt. Detta pris inkluderar del i E-klass fyrbäddshytt, buffémiddag inkl öl och vin, frukost och lunch. I priset ingår alla föredrag och workshops, fiskemässa, underhållning och konsert med bandet Weeping Willows. För varje bokad passagerare skänks dessutom 50 kr till fiskevårdsprojektet ”Ge-fan-i-våra-vatten”.
Vill du inte klämma in dig i en hytt tillsammans med tre andra polare, utan bo lite lyxigare, finns alla varianter på hytter tillgängliga. Även lyxigare matalternativ finns för den som önskar.
 
Bokar din hytt gör du via tallinksilja.com/sv/web/se/fiskekryssningen eller på telefonnummer 08-666 33 33.
 
Vill du veta mer om kryssningen, kan du läsa mer på fiskekryssningen.se
 
Har du specifika frågor kan du maila till fiskekryssningen@fiskejournalen.se
 

Maria Ålander

Annons
AKTUELLT

Squirmy: flugan som är både älskad och hatad

Den liknar mest en bit skräp och lär aldrig pryda någon tavla ihop med klassiska laxstreamers. Men fisk fångar den! Squirmy tar flugvärlden med storm och trots många skeptiska blickar har den nog kommit för att stanna.

Historiska drömhugg från djupet

Blåkveite, uer och lubb i all ära, men när Team Rolex summerar sin lyckade satsning i Eggakantens brådjup är det en rekordstor långstjärt och en svindlande havskatt som utmärker sig. Den sistnämnda tvingade ner vågen till 25,2 kilo – 8 kilo över gällande världsrekord!

Den moderna ekolodskolan

Alla sportfiskare drömmer om vad som finns under vattenytan. Med Garmins Chirp-teknik kan du se hur grunden verkligen ser ut och var vegetationen växer. Du kan även se fiskarna och bedöma deras storlek. Här berättar vi hur den nya moderna tekniken fungerar!

Gunnar Westrin får Smedmanpriset

Publicisten, flugfiskeprofilen och författaren Gunnar Westrin tilldelas Smedmanpriset 2018. Den ärofyllda utmärkelsen får han bland annat för sitt stora engagemang och personliga författarskap.

BILDSPEL: Sällsynta gäddor

Att även fiskar kan drabbas av pigmentförändringar vet vi sedan tidigare. Åkomman kan ge häpnadsväckande resultat – här har ni några intressanta exempel på hur gäddan kan se ut. För att man som gädda inte ska bli uppäten av artfränder och andra rovfiskar gäller det att på bästa sätt kunna gömma sig i den naturliga

Skellefteå Kraft tappar kund

Vackra ord om hållbarhet räckte inte – när en bostadsrättsförening i Västerhaninge fick se hur laxar dör vid Hednäs kraftverk beslöt de att säga upp sitt elavtal. – Jag känner mig lurad. Vi vill inte göra affärer med Skellefteå Kraft, säger föreningens vice ordförande Annika Markén till Piteå-Tidningen.

Bombardatips till sommaröringen

Har du testat att fiska havsöring med bombarda? Om inte så kanske det är dags nu. Teknikens effektivitet går knappast att ifrågasätta och här kommer några heta tips från ”Bombardakungen” Magnus Pålsson.

Världens dyraste bete

MacDaddy’s trollingbete skapade rubriker på den stora amerikanska sportfiskemässan ICast för tio år sedan. Betet är ett fullt fungerade trollingbete ämnat för fiske efter storvilt. Det finns dock en avgörande detalj som avskräcker att använda betet i praktiken, det har nämligen ett uppskattat värde på otroliga en miljon dollar. Men varför har MacDaddy’s Million Dollar

Omfattande tjuvfiske i Storsjön

Över 500 meter nät fyllda av gammal död fisk har i dagarna hittats i Storsjön i Gästrikland. Nätfisket är olagligt och har bland annat skördat mängder av gös, gädda och abborre.

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...