Kanske känns Fiskekryssningen den 7-8 november avlägsen, men det kan vara smart att säkra sin plats redan nu. Den 31 maj är det nämligen slut på boka-tidigt-rabatten! " /> Boka Fiskekryssningen innan rabatten försvinner | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Mathias Arnham
Boka Fiskekryssningen innan rabatten försvinner

14_montagenotiskryss2014
Kanske känns Fiskekryssningen den 7-8 november avlägsen, men det kan vara smart att säkra sin plats redan nu. Den 31 maj är det nämligen slut på boka-tidigt-rabatten!
Fiskekryssningen går av stapeln 7-8 november i år och arrangeras av Fiskejournalen, Allt om Flugfiske och Sportfiskarna. Det är en färja fylld av hundratals glada sportfiskare och intressanta aktiviteter.
Passa på att boka nu, både för att få boka-tidigt-rabatt och för att kunna välja just den hytt du vill ha, men också för att säkra platser på de workshops och föredrag som du är intresserad av. Bokning av workshops och föredrag kommer du kunna göra från och med den 1 juni, då schemat släpps på Fiskekryssningen.se. Då måste du dock ha bokat hytt på kryssningen först. Sista maj går priset på samtliga hyttkategorier upp till ordinarie pris, vilket innebär plus 100 kr på alla biljetter.
 

Boende i alla klasser

Det billigaste du kan komma undan för hela kalaset, inklusive mat och dryck, är 1192 kronor med boka-tidigt-rabatt. Detta pris inkluderar del i E-klass fyrbäddshytt, buffémiddag inkl öl och vin, frukost och lunch. I priset ingår alla föredrag och workshops, fiskemässa, underhållning och konsert med bandet Weeping Willows. För varje bokad passagerare skänks dessutom 50 kr till fiskevårdsprojektet ”Ge-fan-i-våra-vatten”.
Vill du inte klämma in dig i en hytt tillsammans med tre andra polare, utan bo lite lyxigare, finns alla varianter på hytter tillgängliga. Även lyxigare matalternativ finns för den som önskar.
 
Bokar din hytt gör du via tallinksilja.com/sv/web/se/fiskekryssningen eller på telefonnummer 08-666 33 33.
 
Vill du veta mer om kryssningen, kan du läsa mer på fiskekryssningen.se
 
Har du specifika frågor kan du maila till fiskekryssningen@fiskejournalen.se
 

Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Plötsligt dyker det upp en utter istället för en gädda i hålet. Foto: Privat
Chocken i hålet – plötsligt dyker en utter upp

Han hoppades på storgäddan – men fick i stället drilla en livs levande utter. Anton Molin kommer aldrig att glömma det som utspelade sig under den senaste fisketuren.

Händelsen utspelade sig på ett fiskevatten i Gävle kommun, dit uppenbarligen både fyrfota och tvåbenta fiskare sökt sig. Anton och hans sällskap fick några gäddor på ismete, innan händelsen med uttern utspelade sig.
I tron om att det var en större gädda som slukat mörten så började Anton drilla den mot hålet, där han dock fick en rejäl överraskning.
– Fisket var ju riktat på gädda, så man blev ganska paff, berättar Anton för Fiskejournalen.

Väl uppe i hålet så visade uttern tänderna, och mycket mer hann inte hända innan den lossnade och försvann ned mot djupet igen. Nu håller Anton tummarna för att den ändå klarade sig oskadd och att en eventuell krok rostar bort och lossnar av sig själv.
– Den såg väldigt pigg ut, vittnar Anton om som dessutom fångade ögonblicket på film.

Vi på Fiskejournalen gör som Anton – vi håller tummarna för att den fridlysta uttern klarade sig utan skador.
Här nedan hittar du filmklippet:

Foto: Anton Molin

Du kanske även gillar detta