trimplan_comstedtPressmeddelande: Lectrotab trimplan är elektriska trimplan med livstidsgaranti på cylindern. Amerikanska Linear Devices Corporation har utsett Jan Comstedt AB som ny distributör i Sverige från 1 September 2013. " /> Comstedt ny distributör för Lectrotab trimplan | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Comstedt ny distributör för Lectrotab trimplan

trimplan_comstedtPressmeddelande: Lectrotab trimplan är elektriska trimplan med livstidsgaranti på cylindern. Amerikanska Linear Devices Corporation har utsett Jan Comstedt AB som ny distributör i Sverige från 1 September 2013.
Linear Devices är tillverkare av Lectrotab elektriska trimplan. De startade tillverkningen av trimplan 1997, efter många års utveckling och produktion är de idag så säkra på sin produkt att de ger livstidsgaranti på cylindern mot fabrikationsfel.
Lectrotab har ett brett sortiment med cylindrar, trimplan och paneler för att tillgodose de flesta behov. Trimplancylindrarna finns i 12V och 24V utförande samt i förstärkt HD utförande för krävande applikationer. Det finns även en cylinder med kortare slaglängd för trånga installationer. Trimplanen finns i aluminium och rostfritt utförande i en mängd olika storlekar och utföranden. Trimplans panelerna finns med eller utan indikering samt en modell med trådlös kommunikation för att underlätta installation.
Ca pris: Kompletta trimplansatser från 5195,- inkl.moms
www.comstedt.se

Relaterad nyhet från din region
16 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta