[/caption] " /> David rivstartar i 100-klubben | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
David rivstartar i 100-klubben

Davids gädda vägde över tio kilo och mättes till 114 centimeter. Den fångades i Stockholms skärgård på en metad mört.

David Jansson från Enskededalen är flitig deltagare i 100-klubben. I år har han rivstartat och anmäler nu sin tredje gädda.
Alla som anmäler sin gäddfångst till 100-klubben och får den godkänd, deltar automatisk i tävlingen Meterligan. David Jansson anmäler nu sin tredje gädda 2013 och han seglar upp på andra plats i Meterligan.
– Denna gädda är min första ”tioplussare” för i år, berättar David i sin anmälan.
Läs mer om 100-klubben här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta