Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Mathias Arnham
Debutalbum från Jazz & Fly Fishing

Omslaget på ”Slow Walking Water” är självklart inspirerat av fiske.

Jazz & Fly Fishing har släppt sitt debutalbum ”Slow walking water”. Deras jazz är modern och lekfull, med inspiration tagen ur deras eget flugfiske.

Jazz & Fly Fishing är en internationell kvartett som har spelat musik och fiskat tillsammans sedan 2008. Nu har de släppt sitt första album, ”Slow Walking Water”. Genom att de väver samman Norge, Sverige, Finland, jazz och flugfiske har de skapat ett unikt koncept.
Under 2009 genomförde bandet en turné i de nordiska länderna. De var ständigt åtföljda av ett professionellt tv-team som dokumenterade medlemmarna när de levde ut sina två stora passioner.

httpv://www.youtube.com/watch?v=D1cHCwQOxbQ
Här kan du titta på en kortfilm som Jazz & Fly fishing har gjort inför sitt releasealbum.

För mer information om bandet  http://jazzandflyfishing.com

//Kristoffer Dahlstrand

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta