Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Det nappar i Rapala Cup

Cornelia gör entré i Rapala Cup med en mört fångad i Göta Kanal.

Redan efter två veckor har nästan 200 deltagare klivit in i tävlingen Rapala Cup. Cornelia Karlgren från Skärblacka i Östergötlands län gjorde storstilad entré med en mört fångad vid Hulta sluss i Göta Kanal.
– Jag var ute och metade med min mamma, pappa och lillasyster. Vi fick ganska många fiskar, säger Cornelia i sin anmälan till Rapala Cup.
Mörten föll för en metad mask och fångades i Göta Kanal.
Redan efter två veckors tid har 200 sportfiskare som är 16 år eller yngre, klivit in i tävlingen Rapala Cup. Ni vet väl att de första 400 deltagarna får ett Rapala-bete från Normark?
Här kan du se tidigare fångster i tävlingen. Varje tävlande har sin ”egen” webbsida och kan enkelt dela med sig av fångster. Längst ner på varje tävlandes sida finns dela-knappar.
Ut och fiska och häng med i Rapala Cup!
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta