Direktsänd sportfiske-talkshow

En talkshow med sportfisketema, direktsänd på Youtube. Ett nytt och kul initiativ.

En talkshow med sportfisketema, direktsänd på Youtube. Ett nytt och kul initiativ.

Måndag den 9 december är det dags för tidernas första talkshow med sportfisketema.
Platsen är nattklubben Park Lane på Avenyn i Göteborg. Arrangör är NyttFiske och om du inte har möjlighet att närvara kan du se showen direktsänt på Youtube.
Klockan 18.00 slår nattklubben Park Lane upp dörrarna för dig som vill se NyttFiske Night Live. Arrangemanget håller på tills klockan 23.00.
Förutom nämnda talkshow kommer redskapstillverkaren Wiggler och visar nya heta sportfiskeprylar – även båtelektronikföretaget Lowrance dyker upp med sina nya ekolod.

Livesändning
Klockan 21.00 – 21.45 börjar sändningen av NyttFiske Fish Night Live på Youtube – direkt från scenen.
– Ni som är där då får agera publik och lyssna på det eminenta husbandet Sinthia Doll, den otroligt grymma gästartisten Minnah Karlsson och se live när våra gäster Joel Abrahamsson, Gös-Jonas och Martin Falklind tar plats i heta stolen en efter en, säger arrangören Robert ”Robbo” Jonsson från NyttFiske.
Det kommer även att visas klipp från Martin Falklinds filmer.

Biljetter
Arrangören delar ut 160 biljetter fördelat över fyra fiskebutiker i Göteborgsområdet. Det kommer under kvällen att lottas ut fina priser bland biljettinnehavarna.
– Ses vi inte på Park Lane i Göteborg, så ses vi klockan 21 den 9 december på Youtube, hälsar ”Robbo”.
Beställ din biljett på webbsidan www.nyttfiske.se.

Annons
AKTUELLT

Skellefteå Kraft tappar kund

Vackra ord om hållbarhet räckte inte – när en bostadsrättsförening i Västerhaninge fick se hur laxar dör vid Hednäs kraftverk beslöt de att säga upp sitt elavtal. – Jag känner mig lurad. Vi vill inte göra affärer med Skellefteå Kraft, säger föreningens vice ordförande Annika Markén till Piteå-Tidningen.

Bombardatips till sommaröringen

Har du testat att fiska havsöring med bombarda? Om inte så kanske det är dags nu. Teknikens effektivitet går knappast att ifrågasätta och här kommer några heta tips från ”Bombardakungen” Magnus Pålsson.

Världens dyraste bete

MacDaddy’s trollingbete skapade rubriker på den stora amerikanska sportfiskemässan ICast för tio år sedan. Betet är ett fullt fungerade trollingbete ämnat för fiske efter storvilt. Det finns dock en avgörande detalj som avskräcker att använda betet i praktiken, det har nämligen ett uppskattat värde på otroliga en miljon dollar. Men varför har MacDaddy’s Million Dollar

Omfattande tjuvfiske i Storsjön

Över 500 meter nät fyllda av gammal död fisk har i dagarna hittats i Storsjön i Gästrikland. Nätfisket är olagligt och har bland annat skördat mängder av gös, gädda och abborre.

Tidernas 3 bästa beten för insjööringen

Fiskejournalen fortsätter att gräva bland anmälda fiskar till Recordfisken och Storfiskregistret. Hela 40 000 registrerade fiskar ligger till grund för serien om ”Tidernas bästa beten”. Nu har vi kommit fram till vår älskade öring. Vilka tre beten har fångat flest insjööringar sen 1970? Den gigantiska öring som är svenskt rekord sedan 1991 är en mycket

Mäktiga hugg i Artjakten

Högtryck råder över Sverige och detsamma gäller för Artjakten – landets roligaste sommartävling för barn och ungdomar. Den senaste veckan har mängder av fiskar anmälts, bland annat Isac Larssons skäggtorsk från ett vrakfiske på västkusten.

Följ björnarnas laxfrossa – live!

Drömmer du om att få se Alaskas beryktade brunbjörnar fånga hoppande laxar? Nu går det att koppla upp sig på live-kameror för att avnjuta det mäktiga skådespelet.

Damm töms för att utrota solabborrar

Länsstyrelsen i Jönköping tömmer Bergadammen för att få bort de solabborrar som har lyckats etablera sig. På så sätt vill man hindra att den främmande arten sprids till närliggande vattendrag.

Så tar du en abborre över kilot

Den 18 maj tog Erik Peterson en storabborrsvit som hette duga. 1300, 1480, 1660 och en på 2210 gram. Hur gör han? Erik Peterson är 20 år gammal och bor i Kalmar. Han kombinerar jobbet i Sportfiskebutiken och båttillbehörsaffären Baltic Skeppsfournering med sitt guidejobb i företaget Fishing in Sweden. Det är med andra ord fiske

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...