[/caption] " /> Drömresan –Vem får åka? | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Drömresan –Vem får åka?

Nu skall det avgöras vem som får besöka Irland med fiskespö i handen – och du har möjligheten att påverka.

Fiskejournalens jury har nu valt ut tolv kandidater och nu är det din tur att rösta. Den som får flest poäng sammanlagt får åka på Drömresan!
Bland alla anmälningar till Recordfisken har juryn plockat ut tolv kandidater som tävlar om Drömresan till Irland. Otroligt vacker natur och varierat fiske med chans till drömfångster ger bästa förutsättningar för en fantastisk vistelse på ”den gröna ön”.
Omröstningen pågår till midnatt den 16 oktober. Välj ut vem eller vilka som ska få dina röster. Skicka ett sms till 72104 med texten Dröm, följt av mellanslag och siffran på det bidrag du vill rösta på. Exempelvis Dröm 1 om du vill rösta på Ulla Öhlund och hennes insjööring. Kostnad per sms är fem kronor och du kan rösta hur många gånger du vill.
Här hittar du alla kandidater.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Plötsligt dyker det upp en utter istället för en gädda i hålet. Foto: Privat
Chocken i hålet – plötsligt dyker en utter upp

Han hoppades på storgäddan – men fick i stället drilla en livs levande utter. Anton Molin kommer aldrig att glömma det som utspelade sig under den senaste fisketuren.

Händelsen utspelade sig på ett fiskevatten i Gävle kommun, dit uppenbarligen både fyrfota och tvåbenta fiskare sökt sig. Anton och hans sällskap fick några gäddor på ismete, innan händelsen med uttern utspelade sig.
I tron om att det var en större gädda som slukat mörten så började Anton drilla den mot hålet, där han dock fick en rejäl överraskning.
– Fisket var ju riktat på gädda, så man blev ganska paff, berättar Anton för Fiskejournalen.

Väl uppe i hålet så visade uttern tänderna, och mycket mer hann inte hända innan den lossnade och försvann ned mot djupet igen. Nu håller Anton tummarna för att den ändå klarade sig oskadd och att en eventuell krok rostar bort och lossnar av sig själv.
– Den såg väldigt pigg ut, vittnar Anton om som dessutom fångade ögonblicket på film.

Vi på Fiskejournalen gör som Anton – vi håller tummarna för att den fridlysta uttern klarade sig utan skador.
Här nedan hittar du filmklippet:

Foto: Anton Molin

Du kanske även gillar detta