Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Morgan Fihn
Du hinner rösta!

Dottern Tindra tittade beundrande på den stora gråsejen som pappa, Peter Notstrand, fångat vid Solöy.

I dag är sista dagen att påverka vem som skall åka på Drömresan. Om du inte har röstat så är det hög tid att göra det.
En av kandidaterna är Peter Notstrand från Gällivare. Under en resa till Lavangen-fjorden högg gråsejen som nu gör honom till en kandidat. Fisken vägde 21,0 kilo och mätte 122 centimeter.
Vem tycker du skall få åka till Zanzibar? Missa inte chansen att rösta på din favorit.
Rösta här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta