Just nu:
Annons

Nyheter

3 månader sedan Sverige Anders Lundin
Den som gapar efter mycket ... kan gå på två mässor samma vecka 2022. Foto: Robert Westin
En vecka att boka in – två mässor samtidigt

Ja, vi är tidigt ute nu, men vill bara sprida lite hopp om att det förhoppningsvis stundar ljusare tider. Sportfiskemässan siktar på att bli större än någonsin när den kommer tillbaka, och det står nu klart att det blir dubbla mässor just då.

Att Sportfiskemässan blir inställd även 2021 har vi redan berättat, på grund av restriktionerna kring pandemin. Den kommer i stället att arrangeras nästa gång datumen 18–20 mars 2022 på Stockholmsmässan, eftersom den hölls i Jönköping 2019.

Den kommer att arrangeras sista helgen som Allt för Sjön pågår, vilket innebär att man kan besöka båda dessa mässor vid ett och samma tillfälle. Arrangörerna meddelar att biljetter kommer att börja säljas från och med 1 december 2021.
En vecka att se fram emot alltså!

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Holm
Marcus Lindell har valt att pryda armen med ett fiskemotiv.
Bildspel: Kolla in några av läsarnas fisketatueringar!

Det vandrar omkring många levande konstverk bland Fiskejournalens läsare. Det konstaterar vi efter uppmaningen att skicka in bilder på era tatueringar. Här nedan har vi plockat ut tio vassa tatueringar från olika delar av riket.

 

Vi säger tack till Jens ”Gäddan” Hedström, Joakim Hallin, Anton Wikström, Joacim Bertilsson, Andreas Olsson, Jukka Kalliokoski, Linda-Maria Lundin, Kalle Rössvik, Jimmy Plojen Johansson och Marcus Lindell som delat med sig av sina gaddningar.

Du kanske även gillar detta