Rösta fram bästa premien och få en tidning! Foto: Mathias Larsson[/caption]Fiskejournalen vill veta vad du gillar. Som tack för hjälpen får du en gratis tidning hem i brevlådan.
" /> Få en gratis tidning | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Mathias Arnham
Få en gratis tidning

Rösta fram bästa premien och få en tidning! Foto: Mathias Larsson

Rösta fram bästa premien och få en tidning! Foto: Mathias Larsson

Fiskejournalen vill veta vad du gillar. Som tack för hjälpen får du en gratis tidning hem i brevlådan.
Läsning ska löna sig. Därför vill vi skicka med en premie till alla som tecknar en ny prenumeration, men vi behöver hjälp att välja. Vilken present är bäst?
Är du sugen på ett par Myran-spinnare med utbytbara skedar, eller ett gäddbete från Herky Jerky? En fräck fällkniv eller en skön buff? Föredrar du kanske en uppsättning flugor?
Vi har ett antal fina prylar att välja mellan, allt du behöver göra är att betygssätta dem. Ta en minut och fyll i vårt formulär, så skickar vi ett nummer av Fiskejournalen som tack. Om du redan är prenumerant får du ett gratis bonusnummer i stället.
Klicka här för att komma till omröstningen!

Relaterad nyhet från din region
15 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta