Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Falklind i Stenungsund

Missa inte Martin Falklinds föredrag i Stenungsund. Alla under 18 år går in gratis.

I morgon, onsdag den 18 januari, blir det fiskeföredrag i Stenungsund med start klockan 19.00. Platsen är Fregatten och föredragshållare är Fiskejournalens chefredaktör Martin Falklind.
– Det blir en del dråpligheter som hänt bakom kulisserna och man kommer garanterat att bli fiskesugen, hälsar Martin.
Föredraget arrangeras av Studiefrämjandet och Sportfiskarna tillsammans med Stenungsunds Sportfiskeklubb.
Alla intäkter från föredraget går oavkortat till fiskevård och ungdomsaktiviteter, och ungdomar under 18 år går in gratis på föredraget.
Tid: Måndag 18 januari, kl. 19.00-21.00
Plats: Fregatten, Stenungsund
Entré: 50:- (Gratis under 18 år)
Biljetter kan köpas på plats.
Studiefrämjandets webbsida hittar du mer information.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta