Johan Klingberg guidar till sommaröringen.[/caption] " /> Fånga sommaröringen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fånga sommaröringen
Johan Klingberg guidar till sommaröringen.

Missa inte artikeln ”Så fångar du sommaröringen” i Fiskejournalen nummer 6.

Med rätt taktik och förberedelser kan årets resa till norrländska vatten ge dig den där efterlängtade troféöringen. I Fiskejournalen nummer 6 hittar du en artikel som guidar dig fram till målet.
Följ några goda råd från vår flugfiskeexpert Johan Klingberg, så ökar dina chanser att överlista sommarens storöring. I senaste Fiskejournalen får du följa med till jokkar som lockar. Så här skriver Klingberg i sin artikel.
”Vid grundströmmarna kan du se en stjärtfena eller rygg bryta ytan som avslöjar om öringen är på plats.”
Läs hela artikeln i Fiskejournalen!

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta