Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Mathias Arnham
Fåtal platser kvar på kryssningens workshops

Det har varit ett stort intresse för att delta i workshops och seminarier under Fiskekryssningen och platserna börjar ta slut, men på några workshops finns fortfarande chansen!
Det var lite av en överraskning för arrangörerna att så många har velat boka så mycket workshops under det dygn som Fiskekryssningen äger rum. Fiskekryssningen arrangeras av Fiskejournalen i samarbete med Sportfiskarna och utgår från Stockholm den 8 november.
– Det är ett gott tecken att så många vill vara aktiva själva. Jag tror att det kommer bli en trevlig och gemytlig stämning, säger Maria Ålander ansvarig för aktiviteterna under kryssningen.
För den som ännu inte bokat sig, finns fortfarande fåtal platser kvar på följande workskhops:
1. Gäddflugor med Niklaus Bauer, 12-14
2. Våtflugor med Håkan Karsnäser. 10-11.30
3. Från betesidé till gäddhugg med Svartzonker, 13-14
4. Gör fiskefilm i mobilen med Pasi Helin, 15.30-16.30
Anmäl dig genom att maila till maria.alander@aller.se

Mer om Fiskekryssningen
Schema för fiskekryssningen
workshop_klingan_424

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta