[/caption] " /> Fin regnbåge i Rapala Cup | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fin regnbåge i Rapala Cup

Eric Asplund anmäler en flugfångad regnbåge till Rapala Cup.

Tävlingen Rapala Cup vänder sig till barn och ungdomar upp till 16 år. Redan efter en månad kan vi räkna in cirka 370 tävlande och nästan 1100 anmälda fiskar. Tävlingen pågår till och med sista september.
Eric Asplund från Ulricehamn är en flitig deltagare i Rapala Cup. Han anmäler nu en riktigt fin regnbåge. Erik flugfiskade i en damm utanför sin hemmaort när fisken högg. Fiskejournalen säger grattis till fångsten.
Vill du också vara med i Rapala Cup? Klicka här för mer information.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta