Ingemar Näslund och Leif Milling delar med sig av sina fisken i nya böcker.[/caption] " /> Finfina flugfiskeförfattare på Fiskekryssningen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Mathias Arnham
Ingemar Näslund och Leif Milling delar med sig av sina fisken i nya böcker.
Finfina flugfiskeförfattare på Fiskekryssningen
Ingemar Näslund och Leif Milling delar med sig av sina fisken i nya böcker.

Ingemar Näslund och Leif Milling delar med sig av sina fisken i nya böcker.

I höst ger två av Sveriges klokaste och mest erfarna herrar ut varsin bok på ämnet flugfisk. På Fiskekryssningen presenterar och signerar de sina alster.
Det är med stolthet vi välkomnar Ingemar Näslund och Leif Milling ombord på Fiskekryssningen 7-8 november i höst. Där har de en inofficiell smygvisning av sina nytryckta böcker.
Ingemar Näslunds bok heter ”Flugfiskeliv” och är formgiven och bildsatt av Lars Häreblad. Leif Milling kontrar med boken ”Älskade å” formgiven av Lena Andersson. Bägge dessa böcker lär vara perfekta julklappar till alla flugfiskare och fjällälskare. Du hittar författarna i båtens mässavdelning under lördagen.

Fiskekryssningen.se
Schema
BOKA HÄR eller ring 08-666 33 33

Relaterad nyhet från din region
12 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta