Ingemar Näslund och Leif Milling delar med sig av sina fisken i nya böcker.[/caption] " /> Finfina flugfiskeförfattare på Fiskekryssningen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Ingemar Näslund och Leif Milling delar med sig av sina fisken i nya böcker.
Finfina flugfiskeförfattare på Fiskekryssningen
Ingemar Näslund och Leif Milling delar med sig av sina fisken i nya böcker.

Ingemar Näslund och Leif Milling delar med sig av sina fisken i nya böcker.

I höst ger två av Sveriges klokaste och mest erfarna herrar ut varsin bok på ämnet flugfisk. På Fiskekryssningen presenterar och signerar de sina alster.
Det är med stolthet vi välkomnar Ingemar Näslund och Leif Milling ombord på Fiskekryssningen 7-8 november i höst. Där har de en inofficiell smygvisning av sina nytryckta böcker.
Ingemar Näslunds bok heter ”Flugfiskeliv” och är formgiven och bildsatt av Lars Häreblad. Leif Milling kontrar med boken ”Älskade å” formgiven av Lena Andersson. Bägge dessa böcker lär vara perfekta julklappar till alla flugfiskare och fjällälskare. Du hittar författarna i båtens mässavdelning under lördagen.

Fiskekryssningen.se
Schema
BOKA HÄR eller ring 08-666 33 33

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Plötsligt dyker det upp en utter istället för en gädda i hålet. Foto: Privat
Chocken i hålet – plötsligt dyker en utter upp

Han hoppades på storgäddan – men fick i stället drilla en livs levande utter. Anton Molin kommer aldrig att glömma det som utspelade sig under den senaste fisketuren.

Händelsen utspelade sig på ett fiskevatten i Gävle kommun, dit uppenbarligen både fyrfota och tvåbenta fiskare sökt sig. Anton och hans sällskap fick några gäddor på ismete, innan händelsen med uttern utspelade sig.
I tron om att det var en större gädda som slukat mörten så började Anton drilla den mot hålet, där han dock fick en rejäl överraskning.
– Fisket var ju riktat på gädda, så man blev ganska paff, berättar Anton för Fiskejournalen.

Väl uppe i hålet så visade uttern tänderna, och mycket mer hann inte hända innan den lossnade och försvann ned mot djupet igen. Nu håller Anton tummarna för att den ändå klarade sig oskadd och att en eventuell krok rostar bort och lossnar av sig själv.
– Den såg väldigt pigg ut, vittnar Anton om som dessutom fångade ögonblicket på film.

Vi på Fiskejournalen gör som Anton – vi håller tummarna för att den fridlysta uttern klarade sig utan skador.
Här nedan hittar du filmklippet:

Foto: Anton Molin

Du kanske även gillar detta