[/caption] " /> Fiskegalning på Discovery Channel | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiskegalning på tv

Nu på lördag kan du se Off the Hook: Extreme Catches på Discovery Channel klockan 11.00.

Discovery Channel:
Nu på lördag klockan 11.00 har är det premiär för en ny serie fiskeprogram på Discovery Channel som heter Off the Hook: Extreme Catches. Programledaren Eric Youngs mål med serien är att bli fiskarnas MacGyver och åker därför runt hela USA för att prova de mest sällsynta fiskemetorder landet har att erbjuda.
I varje avsnitt får du chansen följa med Young när han träffar några av de hårdast arbetande fiskarna i landet och får testa nya, galna fisketekniker! Allt från jetski och paddelbrädfiske av hajar i Florida, tonfisksfiske i vithajarnas näste utanför Cape Cod till spjutfiske under vatten och pimpelfiske av bläckfiskar på natten.
www.discoverychannel.se

 

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta