Nytt nummer av Fiskejournalen Nu hittar du Fiskejournalen nummer 12 i butiken.[/caption] " /> Fiskejournalen nummer 12 i butik | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiskejournalen nummer 12 i butik
Nytt nummer av Fiskejournalen

Nu hittar du Fiskejournalen nummer 12 i butiken.

Fiskejournalen nummer 12 finns nu i butikshyllorna. Precis som vanligt är den fylld med äventyr, tips och fiskeglädje. Du kan bland annat läsa om gäddfiske med betesfisk som agn, flugfiske i Norrbyströmmen och dropshot-fiske från isen.
I senaste Fiskejournalen hittar du som vanligt de populära avdelningarna Fisketipset, Landet Runt, Sanna Fiskehistorier och Recordfisken. Förutom detta hittar du en drös med intressanta och inspirerande artiklar.
Vi presenterar även Fjällguidens bästa knep för storharr och lockar med andra delen av artikelserien Fiskens Biologi, denna gång reder vi ut fiskens syn.
Detta och mycket mer hittar du i Fiskejournalen nummer 12.
Vill du ha tidningen direkt i brevlådan? Klicka här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
7 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta