Köpa Fiskelina?

På jakt efter nya fiskelinor och tafsar?
Linor och tafsar är den viktiga länken mellan dig och fisken!

Vi på Fiskejournalen har använt vår långa erfarenhet för att välja ut några riktiga favoritlinor. Dessa har vi köpt in i stor kvantitet, dels för att vi vet att de är bra, dels för att vi ska få bra mängdrabatt och kunna ge dig som kund ett riktigt bra pris.
Vi har självklart ett brett utbud av olika typer av linor. Här hittar du nylon, flätlinor, superlinor, fluorocarbonlinor, bulklinor, flugfiskelinor, tafsmaterial och så vidare. Givetvis fortsätter vi att förnya sortimentet löpande för att du som kund ska kunna ha de vassaste linorna – vilket fiske du än sysslar med.

Läs mer Förminska text
Vilken lina ska jag ha?

När det är dags för lina på rullen så kan en undra över vilken av dem hundratals olika modellerna det är som man ska ha. Här är vad vi på Fiskejournalen rekommenderar.

 • Flätlinor - Otroligt bra linor för att kasta drag med, lätthanterliga och lättkastade med en väldigt hög brottstyrka. Här är några otroligt bra flätlinor att börja med!
 • Nylonlinor - Även kallad monofilament lina, den nog bästa allroundlinan på marknaden. Lätthanterlig, tålig och väldigt förmånlig i pris! Här är några perfekta nylonlinor för både nybörjare och proffs!
 • Fluorocarbonlinor - En tåligare variant av nylonlina. Väldigt mångsidig, lätthanterlig och otroligt tålig. Lämpas väldigt bra till spinnfiske eller som tafsmaterial. Här har vi praktexempel på bra Fluorocarbonlinor!
Vilken färg på linan?

Vilken färg på linan är en fråga alla fiskare ställer sig någon gång under sin karriär. Två enkla svar till denna frågan är:

 • Beroende på vattnet du fiskar i, är det klart vatten så rekommenderar vi dova och transparanta färger på linorna medans i ett grumligt vatten så funkar det bra med färgstarka linor för att själv kunna se linan i vattnet.
 • Köp den färg på linan som du känner dig bekväm med. Många föredrar färgade linor och vise versa. Så se till att köpa något som till ögat känns bekvämt för dig.
Guide: Välja rätt flätlina
Sida
Visa som Rutnät Listvy

103 Produkter

 1. Fladen Maxximus Multicolor flätlina 1200 m
  Fladen

  Maxximus Multicolor flätlina 1200 m

  Rek. 899 kr Pris: Fr. 698 kr
  Välj variant
 2. Sufix 832 Advanced Superline flätlina camo 120 m
  Sufix

  832 Advanced Superline flätlina camo 120 m

  Rek. 379 kr Pris: Fr. 279 kr
  Välj variant
 3. Prologic Density Carp monofilament-lina brun 1000 m
  Prologic

  Density Carp monofilament-lina brun 1000 m

  Rek. 419 kr Pris: Fr. 299 kr
  Välj variant
 4. Prologic Density Carp monofilament-lina grön 1000 m
  Prologic

  Density Carp monofilament-lina grön 1000 m

  Rek. 419 kr Pris: Fr. 298 kr
  Välj variant
 5. Strike Wire Muti Color X8 flätlina
  Strike Wire

  Muti Color X8 flätlina

  Rek. 899 kr Pris: Fr. 748 kr
  Välj variant
 6. Strike Wire Pred8or X8 flätlina camo 0.280 mm x 1500 m
  Strike Wire

  Pred8or X8 flätlina camo 0.280 mm x 1500 m

  Rek. 3995 kr Pris: 3015 kr
Sida
Visa som Rutnät Listvy

103 Produkter