ANNONS

Dystra beskedet – även Sportfiskemässan ställer in

Nej, det blev inte napp för Sportfiskemässan i år heller.
ANNONS

Först Båtmässan – och nu Sportfiskemässan. På fredagen kom beskedet som många inte ville höra, nämligen att Sportfiskemässan ställer in årets evenemang och flyttar fram det till 2023.

”Det är med stor sorg vi har tagit det tråkiga beslutet att flytta fram Sportfiskemässan till 2023. Vi vet att ni liksom vi längtat efter att under tre dagar få hänge oss åt vårt stora intresse – sportfiske och den härliga atmosfären på mässan”, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

De fortsätter:
”Anledningen till beslutet är de nya restriktionerna gör att vi inte kan arrangera en mässa som en mässa ska vara, det vill säga en sprudlande mötesplats för alla som är passionerade sportfiskare, unga som gamla, män som kvinnor. En folkfest där det myllrar på mässgolvet, affärer görs, inspiration och kunskap delas och alla får chansen att träffa människor som delar samma intresse. Men med de rådande restriktionerna går inte detta. Därför kommer Sportfiskemässan flyttas till våren 2023. Vi återkommer så snart vi vet när det blir”.

Följ Fiskejournalen på Facebook för fler nyheter.

Publicerad: 14 januari 2022
Av: Anders Lundin
ANNONS