Finn din fiskedestination

Hökensås, Jockfall, Lilla Malma, Kallax Flyg, Karlskoga och Solid Adventure är några av de du möter på Fiskekryssningen.
ANNONS

Tag chansen att prata med lokala guider och boka fiskevistelser och fiskekort redan nu, ombord på Fiskekryssningen.
På båten finns kunniga representanter från olika fiskeresemål runtom i Sverige för att berätta om fisket i just deras vatten. Med andra ord ett utmärkt tillfälle att få reda på det där lilla extra man inte kan läsa sig till i broschyrerna.

Allt fler fiskeställen tillhandahåller både bra boende, guidning och service.

Att Sverige är fullt av bra fiskevatten, vet vi alla, men allt fler ställen som tillhandahåller både bra boende, guidning och service poppar upp runtom i vårt land. Och har man inte eoner av tid att själv gå på upptäcksfärd runtom i Sverige, och gå bom på ställe efter ställe innan man finner den där pärlan – ja då är det skönt att kunna få goda råd från de som redan kan.
På Fiskekryssningen träffar du: Destination Södra Lappland, Kallax Flyg, Visit Karlskoga, Fjäll och Fiske, Hökensås Sportfiske, Solid Adventure, Frostviken, Gäddede Turistbyrå, Jockfalls Fiskecamp, Visit Åland, Norrbottens län, Lilla Malma Fishery, Sorsele Fiskecentrum, Fishing in the middle of Sweden, JL Guidning, Drömfisket Jämtland-Härjedalen, Älvdalens fiskecentrum, Mörrums Kronolaxfiske mfl
Det är inte försent att boka kryssningen!
Ring 08-666 33 33.

Publicerad: 25 October 2015
Av: Maria Ålander
ANNONS