Fiskeforum i kväll med Jesper Larsson som föreläsare

Jesper Larsson föreläser i Sorsele på Fiskeforum. Foto: Mathias Larsson

Om du befinner dig i trakterna av Sorsele så tipsar vi dig om att besöka dagens Fiskeforum. Det blir bland annat föreläsning av Fiskejournalens medarbetare Jesper Larsson.

Det är Sorsele kommun som bjuder in till Fiskeforum på Folkets Hus, mellan 18.00–21.00. Rubriken är ”Hållbart Fiskeforum – Framåt mot fiskeåret 2019”, och det är just hållbart fiske som kommer att stå i fokus. På plats är bland andra flugfiskeguiden och Fiskejournalens medarbetare Jesper Larsson, som kommer att hålla en föreläsning och dela med sig av sina erfarenheter. Så här beskriver han själv innehållet:

”Efter snart 20 år som fiskeguide och som utbildare av fiskeguider så har jag gått i flera fallgropar och bestigit många toppar i min väg till var jag är idag. Jag kommer att berätta både om en del fallgropar som jag har gått i och en del mer lyckade toppbestigningar. Jag kommer även att berätta om mitt företags paketering, strategi, marknadsföring och ekonomi. Sedan kommer jag också att prata om olika marknadsföringsalternativ samt vikten av hållbar turism.”

Här är mer inspiration från Norrland:

Spana in när Lubbe plockar glimrande Norrlandsguld