Fiskejournalens stora båtguide

Missa inte Havsfiskeskolan och den 25 sidor stora båtguiden i nya Fiskejournalen nummer 2. Finns såklart i en butik nära dig!

Fiskejournalen nummer 2 har precis tagit plats i butikshyllorna. Mellan pärmarna det här numret hittar du allt från spännande isfiskemetoder, stora Havsfiskeskolan och en uttömmande båtguide.

Startskottet har redan gått för fiskesäsongen 2019. Isfiske, flugbindning, betestillverkning och inte minst planering av resor och kommande fiskepass upptar vår tid. Några av oss har redan hittat till öppet vatten och andra för nöja sig med att skicka ner ett blänke genom ett hål i isen. För dig som fortfarande uppskattar soffvärmen har vi ett lika bra alternativ – läs nya Fiskejournalen nummer 2.

För dig som fortfarande uppskattar soffvärmen har vi ett lika bra alternativ – läs nya Fiskejournalen nummer 2.

I det hundra sidor stora numret får du bland annat lära dig hur du fångar storabborre med balansare, tackel och metoder för spännande havsfiskar. Gunnar Westrin tar med dig till Sandåslandet i norr. Fredrik Stjärnkvist och fiskeguiden Henrik Olsson berättar om hur du hittar stor gädda i små vatten. För dig som diggar sportfiskebåtar och vill ha årets nyheter bjuder vi på årets stora båtguide. Tobias Fränstam levererar tio matnyttiga tips om hur ekolodet fungerar. Allt detta plus ännu mer har just lämnat pressarna för att ta plats i landets alla butikshyllor.

Pssst.. Vill du ha tidningen före alla andra, billigare och direkt hem i brevlådan så har vi en bra lösning för det – klicka HÄR