ANNONS

Har Emil lyckats fånga sommarens vackraste öring?

Vilken skönhet! Har du själv fått en osedvanligt vacker öring? Lägg gärna upp den på vår Facebook-sida i isåfall. Foto: Privat
ANNONS

Fiskesäsongen efter öring är inne på upploppet, och som vanligt har det kommit många rapporter om både färggranna och på andra sätt vackra fångster från hela landet. Nu undrar vi om någon fått en vackrare öring än Emil Prestberg?

Emil Prestberg med sitt livs vackraste fångst. Foto: Privat

Om man besöker okända vatten, kan man ibland belönas med något magiskt! Något man aldrig sett förut. Det var precis vad Emil Prestberg gjorde när han följde med sin flickväns pappa på äventyr i de djupa Jämtlandsskogarna.
Flickvännens far visste vad som fanns i de för Emil okända vattnen, då han fångat några genom åren. En öring vars utseende skulle få de flesta att häpna. De fiskade en stund innan det hände… hugget!

– Fisken hoppade som besatt och det såg ut som en röding. Väl i håven konstaterade vi att en öring kan omöjligt vara vackrare än denna. Öringar är ju vackra på många sätt, men denna stam måste vara helt unik, konstaterar en lycklig fångstman.

Vi på redaktionen håller med – Emils öring är verkligen slående vacker. Men smak är ju högst individuellt, och nu uppmanar vi er läsare att visa upp era grannaste öringar på vår Facebook-sida, så kanske vi publicerar just den i en kommande artikel.

Relevanta produkter från vår fiskebutik:

Publicerad: 11 dagar sedan
Av: Anders Lundin
ANNONS